Home

SOCIO:  Toni Signes

ACTIVIDAD: Exposició

TÍTULO: L’espoli

FECHAS:  16/5/14 – 6/6/14

INAUGURACIÓN:  16/5/14, 20:00h

HORARIO:  tardes

LUGAR: La Llimera Calle Perez Escrich 13, 46008 Valencia

CartellWEBMAILespoli

MÁS INFORMACIÓN:

En aquesta obra es fa visible el presumpte delicte de falsedat documental, robatori i venta il·legal de la col·lecció pictòrica del duc d’Hernani comés per la família real després de la mort d’aquest i denunciat per la família del duc. Cal destacar que la col·lecció del duc es mostrava fins al moment de l’espoli en el Museu del Prado; així, aquest presumpte robatori ha privat al poble de l’accés a obres d’art simplement pels interessos econòmics dels Borbons.
Per a la mostra s’ha aconseguit recuperar part de la pinacoteca, la qual podreu gaudir en tota la seua esplendor, o almenys, en tota l’esplendor que ens han deixat els Borbons, des del dia 16 de maig fins al 6 de juny en La Llimera.
El dia de la inauguració comptarem amb vi d’honor i música funk seleccionada i punxada per Barry Bianko.
—————————–
En esta obra se visibiliza el presunto delito de falsedad documental, robo y venta ilegal de parte de la colección pictórica del duque de Hernani cometido por la familia real después de la muerte de éste y denunciado por la familia del duque. Cabe destacar que esta colección se mostraba hasta el momento del espolio en el Museo del Prado, por lo que el presunto robo ha privado al pueblo del acceso a obras de arte simplemente por los intereses económicos de los Borbones.
Para esta exposición se ha conseguido recuperar parte de la pinacoteca, la cual podréis disfrutar en todo su esplendor, o al menos, con todo el esplendor que nos han dejado los borbones, desde el día 16 de mayo hasta el 6 de junio en La Llimera.
El día de la inauguración contaremos con vino de honor y música funk seleccionada y pinchada por Barry Bianko.

https://www.facebook.com/events/1489984037881164/?ref_newsfeed_story_type=regular

Anuncios