Home

A càrrec d’Ignasi Aballí / del 2 al 6 de Novembre de 2009 / De 16 a 20 h

En este taller s’analitzarà la posició que cadascun de nosaltres, adopta com a productor i receptor d’imatges. Es reflexionarà sobre el que significa incorporar noves imatges a un context que sembla ja saturat però disposat a assimilar noves aportacions i que, com a individus immersos en la contemporaneïtat, no podem sinó qualificar este procés com conflictiu.
Per a això utilitzarem diferents recursos de suport, com lectura i comentari de textos, projeccions de pel·lícules, passes de fotografies i intervencions de persones convidades al taller.

MATRÍCULA
Places: 15
Preu del taller: 30 euros
La matriculació es pot fer per Internet, en la pàgina: http://inscripcio.uji.es, en qualsevol moment del dia, o per telèfon, en el número 964 728 870, dins l’horari de 10 a 14 hores, de dilluns a divendres.

Si no es pot formalitzar la inscripció per Internet, s’ha de contactar amb el Servei d’Activitats Socioculturals (SASC), en el número 964 728 870, per fer la inscripció per via telefònica.

PDF TALLER CONFLICTES DE LA IMATGE

Anuncios
Publicado en: GeneralComentarios desactivados en TALLER CONFLICTES DE LA IMATGE. EACC Espai d’Art Contemporani de Castelló